رابطه زیرکانه و موثر با خانواده همسر

ارتباط با خانواده همسر در دوران عقد و بعد از آن | حد و حدود رابطه با خانواده شوهر | رفتار با خانواده مرد | سیاست های زنانه در برخورد با خانواده شوهر | مشکلات عروس | قطع رابطه را خانواده همسرتان چه مزایا و معایبی دارد؟ رفتار شما از دوره عقد به مرور بر زندگی زناشویی شما تاثیر می گذارد. این پیش فرض را که همه مادر زن ها و مادر شوهرها بد هستند را کنار بگذارید ولی این را بدانید که شما گنج و دارایی یک مادر (فرزندش) را در اختیار دارید پس باید مراقب باشید در ادامه تکنیک هایی به شما آموزش داده میشود تا موفقت تر بتوانید عمل کنید
رفتار با خانواده همسر

خانواده بخش مهمی از زندگی هر فردی است. هر شخص قبل از اینکه ازدواج کند در خانواده اش زندگی می کند و با آن ها پیوند عاطفی قوی دارد، در نتیجه خانواده همسر می تواند بر زندگی زناشویی افراد تاثیرگذار باشد.

شاید در نظر اول این گونه به نظر برسد که ازدواج، پیوند دو نفر با هم است، اما در واقع ازدواج پیوند دو خانواده با هم می باشد. دو خانواده با دیدگاه، فرهنگ و اعتقادات متفاوت که می خواهند از فرزند خود نیز مراقبت کنند؛ این موضوع باعث می شود که خانواده ها با عناوینی مثل دلسوزی و نگرانی در زندگی زناشویی فرزند خود مداخله کنند، گرچه اکثر اوقات این مداخله ها غیر مستقیم و با نیت خوب انجام می شود، اما عامل اصلی تعارضات در بین زوجین خواهد شد.

تعارضات گاها می توانند دردسرهای بزرگی ایجاد کنند و حتی باعث جدایی زن و شوهر شود، بنابراین مدیریت رابطه با خانواده ی همسر موضوع بسیار مهمی است می باشد.

مدیریت رابطه با خانواده همسر

در ادامه این مطلب راه های موثر در مدیریت رابطه با خانواده همسر و کاهش تنش و مشکل عروس با خانواده شوهر در ارتباط با آن ها ارائه خواهیم داد.

تعیین حد و مرز در روابط با خانواده همسر

در قدم اول، برای کاهش تعارضات و مشکلات، بهتر است با همسر خود گفت و گو کنید و حد و مرزی برای ارتباط با خانواده ها تعیین کنید. حد و مرزهایی که می تواند به حل مشکل کمک کند و در عین سخت گیرانه و غیرمنطقی نباشد تا هر دو طرف بتوانید به آن پایبند باشید.

برای مثال می توانید تعداد دفعاتی که در ماه برای دیدار خانواده ها می روید را تعیین کنید، یا در مورد کمک مالی به خانواده هایتان تصمیم بگیرید، در مورد تصمیم گیری و میزان دخالت دادن نظر خانواده ها صحبت کنید، در رابطه با نحوه ارتباط فرزندان با خانواده هایتان تصمیم گیری کنید و مواردی از این دست.

تعیین محدوده و مرزها می تواند کمک بزرگی به حل مشکلات و کاهش تنش ها داشته باشد، به شرطی که این حدود منطقی و واقع گرایانه و با توافق دو طرف تعیین شوند و هم چنین هر دو طرف باید در رعایت این مرزها ثابت قدم و مصمم باشند، مگر در موارد استثنایی که نیاز است منعطف برخورد کرد.

همسرتان را مجبور به انتخاب نکنید.

هرگز سعی نکنید همسرتان را مجبور به انتخاب بین شما و خانواده اش کنید. این مساله نه تنها به حل مشکلات کمکی نمی کند بلکه می تواند باعث پیچیده تر شدن اوضاع شود. به هر حال او قبل از اینکه همسر شما باشد، فرزند والدینش است و وابستگی و پیوند عاطفی با آن ها دارد.

حد و حدود رابطه با خانواده شوهر را بدانید و همسرتان مجبور به انتخاب نکنی

طرف همسرتان باشید.

زمانی که ازدواج می کنید، باید اولویت های شما نیز تغییر کند. اولویت شما باید همسرتان باشد، در غیر این صورت تعارضات بین شما و همسرتان نیز افزایش می یابد. حتی اگر با والدین خود زندگی می کنید نیز باید اولویت شما همسرتان باشد. زمانی که شما با رفتار خود این موضوع را به همسر و خانواده تان نشان دهید و رابطه با این موضوع نیز قاطعانه عمل کنید، بسیاری از بحث ها و مسائل خود به خود از بین می رود.

یکی از مهم‌ترین قوانینی که در روان ‌شناسی وجود دارد این است که زن و شوهر باید در تمام مشکلات و اختلافاتِ بیرون از منزل طرف یکدیگر را بگیرند، این کار باعث تقویت اعتماد و وفاداری بین زوج می شود.

بنابراین لازم است در اختلافات پیش آمده بین همسر و خانواده تان، طرف همسرتان را بگیرید و او را در اولویت قرار دهید، این کار باعث می شود تنش های بین شما و همسرتان نیز کاهش یابد و در موارد مشابه نیز، او از شما طرفداری کند.

پیش فرض های خود را کنار بگذارید.

یکی از دلایلی که باعث ایجاد تعارضات بین زوج و خانواده های طرفین می شود، انتظارات غیر منطقی و صرفا براساس کلیشه های ذهنی است. داشتن پیش فرض هایی در مورد خانواده همسر باعث می شود که شما نتوانید با خود واقعی آن ها کنار بیایید و این منجر به اختلافات می شود.

برای مثال تصویری مادربزرگ مهربان که رابطه ای بسیار نزدیک با نوه هایش دارد، یا پدر همسری که همیشه آماده  است تا به شما کمک مالی کند و حتی پیش فرض های منفی در مورد باجناق و خواهرشوهر که ناخودآگاه مانع می شود بتوانید با آن ها ارتباط سالم برقرار کنید.

با خانواده همسرتان با احترام برخورد کنید.

رفتار شما با خانواده ی همسرتان باید به گونه ای باشد که به آن ها نشان دهید در جبهه مخالف آن ها نیستید. باید با آن ها رفتاری در کمال احترام، مهربانی و ادب داشته باشید.

بهتر است این احترام گذاشتن به روشی باشد که در خانواده ی همسرتان مورد تایید است؛ برای مثال ممکن است بلند نشدن جلوی مادر و پدر در خانواده ی همسرتان بی حرمتی محسوب شود، در صورتی که در خانواده ی شما اینطور نیست، بنابراین بهتر است این قوانین را بشناسید و آن ها را رعایت کنید.

این یکی از سیاست های زنانه در برخورد با خانواده شوهر باید بیاموزیم.

مشکل خود را با احترام و بدون واسطه مطرح کنید.

گاهی اوقات برداشت اشتباه از یک حرف یا رفتار یا سوتفاهم باعث ایجاد تنش و ناراحتی می گردد؛ صحبت کردن مستقیم در مورد یک موضوع می تواند سوتفاهم و برداشت اشتباه را از بین ببرد و در نتیجه مشکل به صورت کاملا منطقی و ساده حل شود؛ اجرای این روش در رابطه با خانواده ی همسر ممکن است دشوار باشد، اما روش بسیار خوبی برای رفع مشکلات است.

 اگر برایتان مقدور است در مورد مشکلتان، بدون واسطه با خانواده همسرتان صحبت کنید؛ این گفت و گو باید در آرامش و نهایت احترام صورت گیرد، همچنین قبل از این کار حتما با همسر خود مشورت کنید و در صورت توافق این کار را انجام دهید.

خانواده همسر را همان طور که هستند، بپذیرید.

واقعیت این است که هیچ کس قادر به تغییر دادن فرد دیگری نیست. زمانی که شما ازدواج می کنید، وارد خانواده ای جدید با سبک، اخلاق، فرهنگ، اعتقادات متفاوت می شوید که ممکن است در مواردی با آن ها به مشکل هم بر بخورید. شما باید این موضوع را کاملا درک کنید و بپذیرید که نمی توانید آن ها را تغییر دهید و فقط می توانید رفتار و نوع برخورد خود با آن ها را برای کاهش میزان تنش، مدیریت کنید.

زمانی که شما، اعضای خانواده همسرتان را آن گونه که هستند بپذیرید می توانید از کنار بسیاری از مشکلات به آسانی رد شوید.

برای مثال شما نمی توانید سنت های خانواده همسرتان که با آن ها موافق نیستید را تغییر دهید، برخوردهای مستقیم شما می تواند باعث ایجاد مشکلات عمیقی در رابطه با خانواده همسرتان شود، پس بهتر است به جای تلاش برای تغییر این سنت ها، سعی کنید آن ها را به آرامی و در گذر زمان به سمت تعادل ببرید.

رفتار با خانواده همسر

در دوران عقد، ارتباط با خانواده همسر را مدیریت کنید.

بهتر است خشت های اول رابطه با خانواده همسر به درستی چیده شده باشند تا ادامه ی رابطه نیز کم تر دچار اختلال شود. نوع رفتار و برخورد شما در نامزدی و ابتدای ورودتان به خانواده همسر، بسیار مهم و تاثیرگذار است، بنابراین باید به دقت رفتار کنید.

  • شما باید شخصیت خود را بالا نگه دارید و زیاد خودمانی نشوید، برای مثال از شوخی های بی جا، استفاده از صفت ها و کلماتی که در ارتباط دوستانه به کار می برید بپرهیزید، آن ها “شما” خطاب کنید، در عین حال برای ایجاد رابطه ای صمیمی و خوب با آن ها تلاش کنید.
  • بهتر است از رفت و آمد زیاد و گاه و بی گاه با خانواده همسر بپرهیزید و سعی کنید از همان ابتدا روابط خود را کنترل و مدیریت کنید.
  • برخی از افراد در ابتدای نامزدی به خاطر پیش فرض هایی که از خانواده ی همسر دارند، سعی می کنند با سیاست و تکبر برخورد کرده و از ارتباط با آن ها گریزان باشند و گاهی افراد نیز از ابتدای ورود با حسن نیت، رابطه ای صمیمی و خودمانی با خانواده ی همسر برقرار می کنند؛ هر دوی این رفتار می تواند باعث ایجاد مشکلاتی در آینده شود. اجازه دهید رابطه ی شما به مرور زمان شکل گیرد و از افراط و تفریط بپرهیزید.  

سایت فارسیدو

تمامی محتوا و آموزشهای خانواده، ازدواج و روانشناسی سایت ” فارسیدو” توسط تیم تخصصی و با استفاده از منابع علمی و به روز تهیه شده و در اختیار شما قرار داده شده است. کپی برداری و استفاده از مطالب با ذکر نام و آدرس سایت بلامانع است.

با 5 ستاره از ما حمایت کنید
5/5
در linkedin به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید
در facebook به اشتراک بگذارید
پذیرش ناپدری و نامادری جدید

چگونه پذیرش ناپدری و نامادری جدید را برای کودکان آسانتر کنیم؟

من نامادری هستم چه باید کنم؟ چگونه ناپدری مهربان باشیم؟ ارتباط، صبر، ایجاد استانداردهای توافق شده توسط بزرگسالان درگیر و تثبیت نقش عضو جدید در خانواده ای که قبلاً زندگی نامه قبلی دارد، کلیدی است تا داستان «سیندرلا» تکرار نشود.

ادامه مطلب »
چگونه یک ناپدری خوب باشیم پدرخواندگی موفق

چگونه ناپدری خوب باشیم | پدرخواندگی موفق

پدرناتنی باید از همان ابتدا مرزها را تعیین کنید، اما باید برای تنش نیز آماده باشید. بچه ها ممکن است در مورد رابطه جدید مادرشان مشتاق نباشند و برای مدتی غیرعادی نیست که رفتار نامناسبی داشته باشند. سعی کنید این را شخصی نگیرید. تا جایی که می توانید با عشق خود سخاوتمند باشید، حتی در مواقع سخت، و به احتمال زیاد با گذشت ماه ها و سال ها همه چیز یکنواخت خواهد شد.

ادامه مطلب »
خشونت علیه کودکان

خشونت علیه کودکان (جنسی – مدرسه – آنلاین)

خشونت علیه کودکان اشکال مختلفی دارد. می تواند فیزیکی، عاطفی یا جنسی باشد. این اتفاق در همه کشورها و در هر محیطی رخ می دهد – در خانه کودک، جامعه، مدرسه و آنلاین. در برخی از نقاط جهان، نظم و انضباط خشونت آمیز از نظر اجتماعی پذیرفته شده و رایج است. و برای بسیاری از دختران و پسران، خشونت به دست افرادی است که به آنها اعتماد دارند – والدین یا مراقبان آنها، معلمان، همسالان و همسایگان.

ادامه مطلب »
تجاوزهای خطرناک برای کودکان از نظر سازمان های بین المللی

تجاوزهای خطرناک برای کودکان از نظر سازمان های بین المللی

از کشتار گسترده، معلولیت، آدم‌ربایی و خشونت جنسی گرفته تا استخدام در گروه‌های مسلح و اعتصاب به مدارس و بیمارستان‌ها، و همچنین تأسیسات آبی ضروری – کودکان ساکن در مناطق درگیری در سراسر جهان همچنان در مقیاسی تکان‌دهنده مورد حمله قرار می‌گیرند. 

ادامه مطلب »
پسر لجباز

روش رفتار با پسر لجباز

والدین کودکان اغلب با عصبانیت ها و نگرش های دوران کودکی دست و پنجه نرم می کنند. بنابراین اگر شما یکی از آنها هستید، ما به شما کمک می کنیم تا بفهمید چگونه با یک پسر لجباز رفتار کنید.

ادامه مطلب »
دختر لجباز

تکنیک معجزه آسا رفتار با دختر لجباز

خلق و خو چیزی است که ما با آن متولد می شویم. بچه ها می توانند خلق و خوی داشته باشند و اگر دختر شما لجباز است، باید بفهمید که شما تنها نیستید که بچه لجبازی دارید. بسیاری از والدین دارای فرزندان لجباز هستند و وقتی بچه ها خیلی کوچک هستند اشکالی ندارد. اما روشی که با کودک لجباز خود رفتار می کنید، تفاوت بزرگی را در نوع بزرگسالی آنها ایجاد می کند. مرحله کودک نوپا و مرحله نوجوان سخت ترین مرحله در نظر گرفته می شود.

ادامه مطلب »
نوشتن دیدگاه